top of page

Kerstavond, 24 december '24, 19u00

Crème brulée van foie gras met vijgen, brioche en rode vruchten coulis

-

Open ravioli met krab, langoustines en pompoensaus

-

(*) Tataki van Holstein bavette en teriyakisaus

-

Duo van wild: civet van haas en hertenfilet, kroketjes en groentengratin

-

Crêpe suzette met huisgedraaid vanille-ijs

 

4-gangen aan € 85,00

(*) 5-gangen aan € 95,00

exclusief dranken

Oudejaarsavond, 31 december '24, 19u00

Trio van oesters

-

Kreeft met basilicumboter

-

Verse ravioli met haas, boschampignons en truffelsaus

-

Surf en turf: filet pur en gamba’s met kruidenboter en krieltjes

-

Hazelnoot parfait met chocolade ganache

 

 

€ 129,00 pp.

inclusief een glaasje champagne bij aankomst

en een glaasje om middernacht

bottom of page