top of page
Kerstavond, 24 december '24, 19u00
Crème brulée van foie gras met vijgen, brioche en rode vruchten coulis
-
Open ravioli met krab, langoustines en pompoensaus
-
(*) Tataki van Holstein bavette en teriyakisaus
-
Duo van wild: civet van haas en hertenfilet, kroketjes en groentengratin
-
Crêpe suzette met huisgedraaid vanille-ijs
4-gangen aan € 85,00
(*) 5-gangen aan € 95,00
exclusief dranken
Oudejaarsavond, 31 december '24, 19u00
Trio van oesters
-
Kreeft met basilicumboter
-
Verse ravioli met haas, boschampignons en truffelsaus
-
Surf en turf: filet pur en gamba’s met kruidenboter en krieltjes
-
Hazelnoot parfait met chocolade ganache
€ 129,00 pp.
inclusief een glaasje champagne bij aankomst
en een glaasje om middernacht
bottom of page