Wij serveren elke maand een ander menu.
Bovendien kunnen bepaalde ingrediënten dagelijks wijzigen (afhankelijk van het aanbod).
Menu maart
3-gangen menu aan € 51,00
Langzaam gegaard buikspek met scampi's en salsa verde
-
Kalfsfilet met groene groentjes, dragonsaus en kroketjes
of
Skrei met dijonaisesaus en romige prei
-
Huisgedraaid hazelnootijs met warme churros
​
5-gangen menu aan € 78,00
​
Carpaccio van coquilles met appel, granaatappel en venkel
-
Kwartelfilet met crème van knolselder en jeneversausje
-
Langzaam gegaard buikspek met scampi's en salsa verde
-
Kalfsfilet met groene groentjes, dragonsaus en kroketjes
of
Skrei met dijonaisesaus en romige prei
-
Huisgedraaid hazelnootijs met warme churros
Voorgerechten
​
Carpaccio van coquilles met groene appel, granaatappel en venkel // € 25,00​
Huisgemaakte garnaalkroketten met verse tartaar en gefrituurde peterselie // € 25,00
Langzaam gegaard buikspek met scampi's en salsa verde // € 25,00
Kwartelfilet met crème van knolselder en jeneversausje // € 25,00
Kalfszwezerik met dijonaise en groene asperges // € 31,00​
Pomme moscovite met 10g R.B. Oscietra Kaviaar // € 32,00
Hoofdgerechten
​
Skrei met dijonaisesaus en romige prei // € 41,00
Tonijnsteak met choronsaus, frisse salade en frietjes // € 45,00
Zeetong à la meunière met handgesneden frietjes // € 56,00
​
Kalfsfilet met groene groentjes, dragonsaus en kroketjes // € 41,00
Lamskroon met kruidenkorst, portosaus en kroketjes // € 41,00
Filet pur met handgesneden frietjes, pepersaus, béarnaise of champignonsaus // € 49,00
​
Nagerechten
​
Huisgedraaid hazelnootijs met warme churros // € 15,00
Sabayon (per 2 personen) // € 17,00
Dame blanche // € 17,00
Belgisch kaasbordje // € 19,00
Menu april
3-gangen menu aan € 54,00
Ceviche van gegrilde zeebaars met burrata
-
Vol au vent met grijze garnalen, mousselinesaus en handgesneden frietjes
of
Rogvleugel met kappertjes en botersaus
-
Huisgedraaid vanille-ijs met rode vruchtencoulis en verse aardbeien
​
5-gangen menu aan € 82,00
​
Tataki van tonijn
-
Asperges à la flamande
-
Ceviche van gegrilde zeebaars met burrata
-
Vol au vent met grijze garnalen, mousselinesaus en handgesneden frietjes
of
Rogvleugel met kappertjes en botersaus
-
Huisgedraaid vanille-ijs met rode vruchtencoulis en verse aardbeien
Voorgerechten
​
Ceviche van gegrilde zeebaars met burrata // € 25,00​
Tataki van tonijn // € 25,00
Asperges à la flamande // € 25,00
Carpaccio van coquilles met granaatappel en venkel // € 25,00
Kalfszwezerik met dijonaise en witte asperges // € 31,00​
Hoofdgerechten
​
Rogvleugel met kappertjes en botersaus // € 41,00
Tonijnsteak met vers geklopte béarnaise en handgesneden frietjes // € 44,00
Zeetong à la meunière met handgesneden frietjes // € 53,00
​
Vol au vent met grijze garnalen, mousselinesaus en handgesneden frietjes // € 41,00
Lamskroon met korst van pistache en asperges // € 41,00
Filet pur met handgesneden frietjes, pepersaus, béarnaise of champignonsaus // € 49,00
​
Nagerechten
​
Huisgedraaid vanille-ijs met rode vruchtencoulis en verse aardbeien // € 15,00
Sabayon (per 2 personen) // € 17,00
Dame blanche // € 17,00
Belgisch kaasbordje // € 19,00