top of page

Wij serveren elke maand een ander menu.

Bovendien kunnen bepaalde ingrediënten dagelijks wijzigen (afhankelijk van het aanbod).

Menu maart

3-gangen menu aan € 51,00

 

Langzaam gegaard buikspek met scampi's en salsa verde

-
Kalfsfilet met groene groentjes, dragonsaus en kroketjes

of
Skrei met dijonaisesaus en romige prei
-

Huisgedraaid hazelnootijs met warme churros

​

5-gangen menu aan € 78,00

​

Carpaccio van coquilles met appel, granaatappel en venkel

-

Kwartelfilet met crème van knolselder en jeneversausje

-

Langzaam gegaard buikspek met scampi's en salsa verde

-
Kalfsfilet met groene groentjes, dragonsaus en kroketjes

of
Skrei met dijonaisesaus en romige prei
-

Huisgedraaid hazelnootijs met warme churros

 

Voorgerechten

​

Carpaccio van coquilles met groene appel, granaatappel en venkel // € 25,00​

Huisgemaakte garnaalkroketten met verse tartaar en gefrituurde peterselie // € 25,00

Langzaam gegaard buikspek met scampi's en salsa verde // € 25,00

Kwartelfilet met crème van knolselder en jeneversausje // € 25,00
Kalfszwezerik met dijonaise en groene asperges // € 31,00
​

Pomme moscovite met 10g R.B. Oscietra Kaviaar // € 32,00

 

Hoofdgerechten

​

Skrei met dijonaisesaus en romige prei // € 41,00

Tonijnsteak met choronsaus, frisse salade en frietjes  // € 45,00
Zeetong à la meunière met handgesneden frietjes // € 56,00

​

Kalfsfilet met groene groentjes, dragonsaus en kroketjes // € 41,00

Lamskroon met kruidenkorst, portosaus en kroketjes // € 41,00
Filet pur met handgesneden frietjes, pepersaus, béarnaise of champignonsaus // € 49,00

​

Nagerechten

​

Huisgedraaid hazelnootijs met warme churros // € 15,00
Sabayon (per 2 personen) // € 17,00
Dame blanche // € 17,00
Belgisch kaasbordje // € 19,00

Menu april

3-gangen menu aan € 54,00

 

Ceviche van gegrilde zeebaars met burrata

-
Vol au vent met grijze garnalen, mousselinesaus en handgesneden frietjes

of
Rogvleugel met kappertjes en botersaus
-

Huisgedraaid vanille-ijs met rode vruchtencoulis en verse aardbeien

​

5-gangen menu aan € 82,00

​

Tataki van tonijn

-

Asperges à la flamande

-

Ceviche van gegrilde zeebaars met burrata

-
Vol au vent met grijze garnalen, mousselinesaus en handgesneden frietjes

of
Rogvleugel met kappertjes en botersaus
-

Huisgedraaid vanille-ijs met rode vruchtencoulis en verse aardbeien

 

Voorgerechten

​

Ceviche van gegrilde zeebaars met burrata // € 25,00​

Tataki van tonijn // € 25,00
Asperges à la flamande // € 25,00

Carpaccio van coquilles met granaatappel en venkel // € 25,00
Kalfszwezerik met dijonaise en witte asperges // € 31,00
​

 

Hoofdgerechten

​

Rogvleugel met kappertjes en botersaus // € 41,00

Tonijnsteak met vers geklopte béarnaise en handgesneden frietjes // € 44,00
Zeetong à la meunière met handgesneden frietjes // € 53,00

​

Vol au vent met grijze garnalen, mousselinesaus en handgesneden frietjes // € 41,00

Lamskroon met korst van pistache en asperges // € 41,00
Filet pur met handgesneden frietjes, pepersaus, béarnaise of champignonsaus // € 49,00

​

Nagerechten

​

Huisgedraaid vanille-ijs met rode vruchtencoulis en verse aardbeien // € 15,00
Sabayon (per 2 personen) // € 17,00
Dame blanche // € 17,00
Belgisch kaasbordje // € 19,00

bottom of page